نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



استاندار کرمانشاه بر بکارگیری تمامی ظرفیت ها برای خدمات رسانی به زائران اربعین تاکید کرد


استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به بازگشایی مرز رسمی خسروی و تردد زائران اربعین باید تمامی امکانات و ظرفیت ها را برای خدمات رسانی به زائران به کار بگیریم و نباید بگذاریم که زائران با خاطره تلخی از این مرز به عنوان قدیمی ترین مرز تردد زوار به عتبات عالیات ،برگردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز دوشنبه در جلسه ستاد زیرساخت های اربعین در محل فرمانداری قصرشیرین افزود: در خدمات رسانی به زائران ما وظیفه ایجاد زیرساخت ها را داریم و دیگر برنامه ها باید با محوریت مردمی برگزار شود.

وی اظهار داشت: امروز مذاکره ای با طرف عراقی و استاندار دیاله انجام شد که در رابطه با بازگشایی مررز خسروی و مشکلاتی که ما نگران آن بودیم طرف عراقی همه  را تقبل کردند و مشتقانه دنبال حل موضوع بودند.

 نماینده عالی دولت در کرمانشاه گفت:  شمارش معکوس برای ما فرا رسیده و جلسات ستاد اربعین نیز هر ۲ یا سه روز یکبار برگزار می شود و کارها به صورت شبانه روزی و ۲ شیفت برای ایجاد زیرساخت ها در بخش های مختلف انجام می شود.

بازوند گفت: همچنین هفته آینده نیز ملاقاتی با عراقی ها در رابطه با بازگشایی مرز خسروی و بررسی نهایی زیرساخت ها برگزار خواهیم کرد که به طور رسمی نیز از  هفتم تا نهم یک روز را با حضور وزیر کشور شاهد بازگشایی این مرز به روی زائران عتبات عالیات خواهیم بود.

                                                                                     

او اظهار داشت: ان شاالله از اول محرم زائران عتبات عالیات از مرز خسروی عازم عتبات عالیات می شوند .

وی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تقویت زیرساخت های اربعین به استان کرمانشاه خبرداد و گفت: ۱۰ میلیارد تومان این اعتبار تاکنون جذب شده و امروز بین دستگاه های متولی توزیع شد.

استاندار کرمانشاه گفت: مرز خسروی از دیرباز مسیر تردد زائران عتبات عالیات بوده و جمعیتی که قرار است ایام اربعین از این مسیر بگذرند زائر امام حسین (ع) هستند که منشا خیر و برکت برای استان خواهند بود.

 او گفت: بازگشایی مرز خسروی باعث تحول جدی و بزرگی در بخش معیشتی، اقتصادی و فرهنگی استان می شود.

بازوند افزود: یکی از آرزوهای دیرینه و مطالبات مردم استان کرمانشاه بازگشایی مرز خسروی است که در سفر اخیر وزیر کشور عراق به ایران و یاداشت تفاهنامه به امضای ۲ طرف رسید.

مسئولان دستگاه های مختلف در این جلسه در خصوص ایجاد زیرساخت های اربعین در مرز خسروی و شهرستان قصرشیرین و اقدامات زیرساختی در بخش راه، آب، برق، اسکان، درمان، خدمات رسانی گزارشی ارایه کردند.

فرماندار قصرشیرین نیز در این جلسه  بر آماده سازی فضای پارکینگ ها و ایجاد اقدامات بهداشتی و رفاهی در آن ها ، آماده سازی بیمارستان و بهسازی مسیر تردد زائران به عنوان یک دغدغه شهرستان تاکید کرد.

مرادعلی تاتار افزود: دستگاه ها هرچه سریع تر باید زیرساخت ها و اقدام های پیش رو را انجام دهند و ضمن اینکه تمامی اتباع خارجی نیز از مرز خسروی عازم عتبات عالیات می شوند نیز باید در این رابطه برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

در این جلسه جعفر همتی به عنوان رئیس قرارگاه اربعین استان کرمانشاه معرفی شد که از روز شنبه هفته آینده در مرز خسروی مستقر خواهد شد.

هم اکنون به طور میانگین روزانه سه هزار مسافر و زائر عراقی از طریق مرز خسروی به ایران و عراق تردد می کنند.
شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد. 
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز تا بغداد پایتخت کشور عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا نیز ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد. 
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید. 



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا