+ 0 -
ADA

دکتر رازانی:

دستگاه ها با اشکال تراشی سدی درمقابل کارآفرینان نباشند / سرمایه گذاران باید فرش قرمز را زیر پای خویش احساس کنند


استاندار کرمانشاه گفت: دستگاه ها و ادارات مختلف نباید با اشکال تراشی های بی مورد در فرایند اخذمجوزها به گونه ای برخورد کنند که سدی سکندر در مقابل کارآفرینان باشند و آن ها را از ادامه مسیر دلسرد کنند

به گزارش واحد خبر روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه؛ دکتر رازانی ظهر امروز در چهارمین نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان موضوع بیکاری را مشکل اول کشور و کرمانشاه دانست و اظهار داشت: مدیریت ارشد استان در راستای رسیدن به یک شرایط بهتر در عرصه کسب و کار با جدیت به دنبال تسهیل در روند سرمایه گذاری و کوتاهتر کردن فرایند صدور مجوزهاست.

استاندار کرمانشاه افزود: سرمایه گذاران در تمامی کشورهای توسعه یافته فرش قرمز را زیرپای خویش احساس می کنند و با آن ها با نهایت احترام رفتار می شود. اگر ما نیز خواهان توسعه و تحول در استان هستیم باید با نهایت احترام با کارآفرینان برخورد کنیم و در مسیر سرمایه گذاری را تسهیل کنیم.

این مقام عالی استان تصریح کرد: متأسفانه فرایندهای سرمایه گذاری در استان گاه چنان طاقت فرسا و طولانی است که کارآفرین را دلسرد کرده و از ادامه راه منصرف می کند.

وی با ذکر این نکته که سرمایه گذاران بارها از فرایند طولانی و خسته کننده صدور مجوزها گلایه کرده اند در ادامه عنوان کرد: حتی سرمایه گذاران خوشنام و معتبر این شهر از این رویه ها شکایت دارند و برخی از آن ها بیش از دو سال گرفتار پروسه کسب مجوزها بوده اند و تداوم این رویه به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

دکتر رازانی خاطرنشان کرد: دستگاه ها و ادارات مختلف نباید با اشکال تراشی های بی مورد در فرایند کسب مجوزها به گونه ای برخورد کنند که سدی سکندر در مقابل کارآفرینان باشند و آن ها را از ادامه مسیر دلسرد کنند.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: در این زمینه از سه دستگاه جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی و گردشگری که شاهد بیشترین مراجعات سرمایه گذارها هستند خواسته شده تا پس از بررسی های کارشناسی مشکلات و موانع موجود را بررسی کرده و گزارشی از اقدامات عملی برای کوهتاهتر کردن فرایند سرمایه گذاری  ارایه دهند.

این مقام عالی استان عنوان کرد: دستگاه های اصلی مانند میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید روند استعلام ها را توسط پیگیری کنند و کارآفرینان را در راهروهای ادارات به حال خود رها نکنند.

 وی تصریح کرد: تمامی دستگاه ها موظفند در یک فاصله زمانی 15 روزه به استعلام ها جواب دهند و الا این سکوت به عنوان تایید تلقی شود. اشکالات وارده از سوی آن اداراتی که جواب عدم تایید داده اند نیز با همکاری متقاضی مرتفع شود.

دکتر رازانی همچنین خواهان توسعه شبکه رصد روند دریافت مجوزها شد و گفت: باید علاوه بر دستگاه های اصلی امکان رصد لحظه ای روند دریافت مجوزها توسط سرمایه گذار برای مدیریت ارشد استان نیز فراهم باشد تا امکان بررسی عملکرد دستگاه های مختلف فراهم باشد.