+ 0 -
ADA

دکتر رازانی:

دستگاه ها موظفند حداكثر تا 15 روز به استعلام ها پاسخ دهند / سرمايه گذاران بايد عملاً فرش قرمز را زير پاي خويش احساس كنند


استاندار کرمانشاه گفت: كليه ادارات موظف هستند طي مدت حداكثر 15 روز به استعلام هاي طرح هاي سرمايه گذاري پاسخ لازم را ارايه دهند و عدم ارايه پاسخ در اين فاصله زماني به منزله ي پاسخ مثبت دستگاه مربوطه تلقي مي شود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه؛ دکتر رازانی صبح امروز در هفتمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری اظهار داشت: يكي از مشكلات اساسي سرمايه گذاري در كشور، طولاني و پرهزينه بودن روند صدور مجوزها و استعلام هاست. متأسفانه گاه هزينه هاي جانبي و زمان انجام كارها به اندازه اي افزايش مي يابد كه طرح با مشكل توجيه اقتصادي روبرو شده و سرمايه گذار از ادامه كار منصرف مي شود.

استاندار كرمانشاه گفت: دولت تدبير و اميد براي پيشبرد سياست هاي كلان اقتصاد مقاومتي و به ويژه توسعه سرمايه گذاري گام هاي مثبت بسياري را برداشته است. در همين راستا هفته گذشته هيئت دولت مصوبه اي به منظور ايجاد مركز ملي پايش فضاي كسب و كار داشت تا این فرایندها از مركز نيز رصد شوند و نقاط مشكل ساز شناسايي گردند.

اين مقام عالي استان تصريح كرد: در سطح استان علاوه بر استفاده از اين ظرفيت هاي قانوني، در موارد ديگر با توجه به نوع مشكلات و موانع، تصميم گيري هاي لازم صورت مي گيرد.

وي بخشی از مشکلات موجود در مسير سرمايه گذاري را با نظام فرهنگی و روابط اجتماعي جاري در جامعه مرتبط دانست و گفت:  بخشي از مشكلات به نوع برخورد با مراجعه كننده و ارباب رجوع بازمي گردد كه متأسفانه در اين زمينه رفتارهاي صورت گرفته با استانداردهای دنیا فاصله بسیاری دارد.

استاندار كرمانشاه در دنباله سخنانش اظهار داشت: در استان كرمانشاه موضوع بهبود فضاي كسب و كار و کاهش زمان و هزینه های صدور مجوزهاي سرمایه گذاری در دستور كار جدي قرار گرفته و دو نشست متوالي كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري به بررسي مشكلات حوزه صنعت و كشاورزي اختصاص داشته است.

دكتر رازاني تاكيد كرد: مدیریت ارشد استان مصمم است زمان و هزینه های سرمایه گذاری و همچنين پيچيدگي هاي اين مسير را کاهش دهد ولی بي گمان اصلاح وضعيت پيچيده اي كه طي ساليان دراز پديد آمده است يك فرايند زمان بر خواهد بود.

اين مقام عالي استان با تاكيد بر اين نكته كه كارآفرينان بايد فرش قرمز را عملاً زير پاي خويش احساس كنند در ادامه اظهار داشت: بايد بستري را فراهم كرد تا سرمايه گذاران در كرمانشاه از بدو ورود تا لحظه خروج شاهد يك رفتار متفاوت و توأم با احترام باشند تا كارآفرينان رغبت بيشتري براي سرمايه گذاري پيدا كنند.

وي تصريح كرد: طولانی شدن و پرهزينه بودن فرایندهاي دريافت مجوزها و استعلام ها موجب بی انگیزگی، دلسردی و فرار سرمایه و سرمایه گذار از استان می شود.

دكتر رازاني اظهار داشت: در اين زمينه باید از تجربیات موفق استان های صنعتي استفاده كنيم تا با بهره گيري از روال ها و رويه هاي به كارگرفته شده در آن استان ها، تا جايي که ممکن است این فرایندها را در استان کوتاه و کوتاهتر کنیم.

استاندار كرمانشاه همچنين با تاكيد بر لزوم بررسي وضعيت طرح هاي سرمايه گذاري اظهار داشت: بايد تك تك طرح هاي در دست اجرا مورد بررسي قرارگيرند تا اگر دستگاهي بدون دليل قانوني مانع تراشي كرد شناسايي و با آن برخورد شود.

اين مقام عالي استان اظهار داشت: براي روشن شدن ابعاد موضوع نيازمند يك كار گسترده ميداني از سرمايه گذاراني هستيم كه موفق به گذراندن پروسه دريافت مجوزها و استعلام ها شده اند تا از طريق آن ها بتوان نقاط آسيب و مشكل ساز را شناسايي و سپس نسبت به رفع آن ها اقدام نماييم.

استاندار كرمانشاه در ادامه به مصوبات مهم اين نشست اشاره كرد و گفت: در نشست امروز مصوب گرديد تمامي استعلام ها از دستگاهاي مختلف مانند راه و شهرسازي، ميراث فرهنگي، آب منطقه اي و ديگر دستگاه ها به يك فاصله زماني 15 روزه كاهش يابد. به عبارتي كليه ادارات موظف هستند طي حداكثر 15 روز به استعلام هاي درخواستي پاسخ لازم را ارايه دهند و عدم ارايه پاسخ در اين فاصله زماني به منزله ي پاسخ مثبت دستگاه مربوطه تلقي مي شود.