+ 0 -
ADA

استاندار کرمانشاه در اولین جلسه شورای اداری استان:

ابرپروژه دولت در سال جدید ایجاد امید در جامعه است/ تمامی ادارات برای تحقق شعار سال وظیفه دارند/ شادی و نشاط در کمال امنیت حق قانونی مردم است


استاندار کرمانشاه، ابرپروژه دولت در سال جدید را ایجاد امید در جامعه دانست و با بیان اینکه تمامی ادارات برای تحقق شعار امسال وظیفه دارند، گفت: رمز موفقیت در کارها «پیگیری، پیگیری و پیگیری» است و این مسئله باید به سکه رایج در فضای اداری و اجرایی استان تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ امروز دوشنبه 6 فروردین‌ماه در دومین روز کاری سال جدید اولین نشست شورای اداری استان به ریاست استاندار برگزار شد.

برگزاری این جلسه که دو بخش ابتدای سخنرانی رئیس‌جمهور و بعد از سخنرانی رئیس‌جمهور بود. بخش نخست به‌صورت وبیناری و با حضور تمام مدیران دولت در استان‌ها با حضور دکتر رئیسی، رئیس‌جمهور و همه اعضای کابینه دولت برگزار شد. بخش دوم نشست شورای اداری استان هم به سخنان استاندار کرمانشاه اختصاص داشت.

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در بخش اول سخنان خود در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اقتضائات کشور، نیازها و ظرفیت‌های کشوری و تدبیری رهبر معظم انقلاب داشتند، شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شد که تا حد زیادی وظیفه را برای ما مشخص کرد.

وی افزود: باید در این جلسه هم‌قسم شویم برای تحقق این شعار که به جهت ضرورت و اهمیت جایگاه این شعار  لازم است تمام دستگاه‌های اجرایی نقش خود را برای کمک به تحقق این شعار تعریف و اجرایی کنند.

استاندار کرمانشاه عمل به شعار امسال را یک اکثیر شفابخش و مایه‌ی حیات‌بخش برای اقتصاد دانست و از مدیران و معاونین خواست که در اجرای برنامه های مرتبط کوشا باشند.

صحرایی در بخش دوم سخنانش که بعد از اتمام سخن‌های رئیس‌جمهور که به حاضرین در جلسه به‌صورت وبیناری استماع کردند، آغاز شد خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان کسانی که کارگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم با هر سطحی و هر عنوانی، امروز خیلی روشن توسط مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری جهت و سمت‌وسوی حرکتمان را دریافت کردیم و قانوناً و شرعاً باید در این مسیر حرکت کنیم.

مسئله پیگیری باید به سکه رایج در فضای اداری و اجرایی استان تبدیل شود

وی اشاره‌ای به سخنان رئیس‌جمهور داشت و گفت: با بررسی دقیق به سخنان امروز رئیس‌جمهور باید به دید اقدام نگاه شود و صرفاً به‌عنوان توصیه‌ها و وصایای اخلاقی صرفاً به آن توجه نشود چراکه نکات گفته‌شده امروز توسط ریاست جمهوری یک دستورالعمل کاری بوده و باید در عمل نیز اجرا شود.

این مقام مسوول ضمن اشاره به تأکید مقام معظم رهبری(مدظله) در خصوص تولید و تأکید ایشان  بر نکته تسریع در امور مردم، تسهیل در کار مردم، بیان کرد: جلساتی که ادارات برگزاری می‌کنند باید برای حل مسئله باشد و باید هرکدام از عزیزان در حوزه خود این نقطه را پیدا کنند و هر جلسه باید خروجی مثبت و مناسب عملیاتی داشته باشد.

و به تأکیدات مکررش در سال قبل بر تأثیر معجزه گونه پیگیری در امور اشاره کرد و گفت:  رمز موفقیت در کارهای «پیگیری، پیگیری و پیگیری» است و این‌یک مسئله فرا سازمانی و اصل کارگشا هست و همه باید این را جدی بگیریم و این نکات در هرکدام از حوزه کاری حاضرین مصداق عملی دارد.

صحرایی به مسوولین حاضر در جلسه تأکید کرد که مسئله‌ی پیگیری باید به یک سکه رایج بشود در فضای اداری و اجرایی استان کرمانشاه در سطوح مختلف معنا پیدا می‌کند.

وی اعتقاد به اصل پیگیری را با عمل به آن در روز پایانی سال برای جذب آخرین امکان مالی و گشایش مالی در سفرش به تهران و رایزنی در شب عید تا پاسی از شب با مسوولین دانست و گفت: باید پیگیری‌های به‌گونه‌ای باشد که به راه‌حل منتج بشود و نکته‌ای که مهم است این پیگیری‌ها باید در سازمان‌های هم‌عرض و سلسله‌مراتب اداری تهران توسط هر اداره‌ای نیز صورت گیرد.

موضوع تولید را در استان یک شاقول و یک تراز برای ارزیابی همه کارها هست

استاندارکرمانشاه از مدیران و معاونین خواست که از همین شروع کار روند تعیین‌شده‌ای برای سازمان زیرمجموعه و سازمان‌های مرکزی در تهران تعیین کنند تا مبادا در روز پایانی مسوولیتمان کلمه «ای‌کاش» بر زبانمان بیاید.

وی موضوع تولید را در استان را یک شاقول و یک تراز برای ارزیابی همه کارها دانست و مطرح کرد: مقوله توجه به تولید ملاک ارزیابی هر سازمان باید قرارگرفته و باید هرکدام یک از بخش‌ها مشخص کنند که در این حوزه دارد چه کمکی می‌کنند.

صحرایی با اصرار چندباره بر روی این موضوع که باید برداشتن موانع بر سر راه تولید را جدی گرفته شود، اضافه کرد: از امروز یک سنجه‌ی جدید هر یک از سازمان‌ها برای خودش در نظر بگیرد و چه سازمان‌هایی که ارتباط مستقیم با تولید دارند و چه سازمان‌هایی مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باید برای تولید و ترویج این فرهنگ در کودکان و نوجوانان برنامه داشته باشند.

هیچ اداره‌ای حق ندارد درگیر حاشیه شود و باید توجهش به کار و وظیفه‌اش باشد

وی بابیان این‌که هیچ اداره‌ای حق ندارد که دچار حاشیه بشود تأکید کرد:  این‌یک دستور سازمانی است که رئیس‌جمهور صادر کردند و یک دستور حکومتی و شرعی است به جهت این‌که مقام معظم رهبری(مدظله) این را بیان فرمودند و اصلاً نگران این نباشید که حاشیه‌هایی برای شما درست شود و کار خودتان را بکنید. البته این فرق دارد با جهاد تبیین و روشن کردن موضوعات و نمایش دستاوردها که باید صورت بگیرد.

مسئله سالم‌سازی فضای اداری علاوه بر امور اداری، باید به مسئله‌ دینی  هم توجه شود

محمد طیب صحرایی در خصوص توجه به جامعه نخبگانی عنوان کرد: ان‌شاءالله در روزهای آینده اولین نشست‌ها را با جامعه نخبگانی خواهم داشت و هر اداره نیز باید توجه به جامعه نخبگانی حوزه‌ی خود شناسایی و ردوبدل کنید و هرکدام باید یک حلقه‌ای از نخبگان و متخصصان حوزه تخصصی اداره خود را بشناسد و بدان جامه‌ی عمل بپوشاند.

وی شناخت ظرفیت‌های اداره‌ی تحت امر را یک وظیفه برای مدیران اداره بادید فرااستانی دانسته و یادآور شد: در روزهای پایانی سال گذشته سفر به اقلیم را با این هدف دنبال کردیم که تسهیلی صورت بگیرد درروند صادرات و تقویت تولید داخل چرا باید این مرز خوب غربی جدی گرفته شود و ارتباط با شهرهای اثرگذار خارجی باید صورت بگیرد. البته در این حوزه فقط کشور عراق را مدنظر نداریم بلکه باید آمدوشدهایی داشته باشیم با کشورهای مختلف و هرجایی که می‌توانیم در آنجا اثرگذاری را داشته باشیم.

مقام عالی مسوول در استان کرمانشاه مقابله با فساد اصل جدی در امور عنوان کرد و گفت: مقابله با فساد را باید جدی گرفت تا ادارات تحت امر را دچار خودش نکند و هر رگه‌ای که زیرمجموعه عنوان فساد به آن تلقی شود باید با آن مقابله صریح، سریع و جدی شود.

وی مسائل مهم سالم‌سازی ادارات را فقط اکتفا به مسائل کاری و امور اداری نداست مسائل مربوط به سالم‌سازی اخلاقی و دینی را مهم برشمرد و بیان کرد: سالم‌سازی ادارات تنها امور اداری را  شامل نمی‌شود بلکه باید سالم‌سازی اخلاقی و دینی در نظر گرفته شود چراکه به‌هیچ‌عنوان قابل‌پذیرش نیست که یک کارمند ولو به بیماری و عذر شرعی قبح شکنی کند و اقدام به روزه‌خواری یا اینکه بدحجابی کند که مسوولیت این امر بر عهده مدیران اداره است .

همه‌ی ادارات نیز باید برنامه‌های خود را در حوزه ظرفیت گردشگری مشخص و تعیین کنند

وی اضافه کرد: حجاب اسلامی در ادارات باید کاملاً رعایت شود و هیچ معنایی ندارد که یک خواهر در محیط اداری، شأن یک خواهر کارمند عفیف و باحیا را رعایت نکنند و وظیفه ادارات هست که مراقبت کنند در این خصوص.  البته دستگاه‌های نظارتی هم باید این مورد را موردتوجه قرار بدهند و باید همه باید پاسداشت میراث مذهبی و اخلاقی باشیم.

وی گفت: ان‌شاءالله خداوند متعال کمک کنند که بتوانیم در حوزه ابرپروژه دولت که تزریق امید به جامعه هست توفیق داشته باشیم.

امسال گردشگری در اولویت است

صحرایی بابیان این‌که هر استان یک ظرفیت مختص خود را دارد و باید به آن توجه بیشتری شود، گفت: در استان کرمانشاه ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نهفته است که باید بیش‌ازپیش به آن اهمیت داده شود و همه‌ی ادارات نیز باید برنامه‌های خود را در این حوزه مشخص و تعیین کنند.

وی دلیل تبریک و سلام نوروزی از تکیه معاون الملک به مردم استان را مهم شمردن پاسداشت آثار فرهنگی، تاریخی و هنری بوم استان عنوان کرد و گفت:  بنده سلام نوروزی را از تکیه معاون الملک گفتم به جهت اینکه آثار فرهنگی و تاریخی ما به‌عنوان سرمایه‌های ما پاسداشت شود و پرداخت به این حوزه باید همراه با مراقبت‌های بیشتری باشد که این ظرفیت به حاشیه کشیده نشود و کماکان نباید مورد بی‌استفادگی قرار بگیرد.

استاندار کرمانشاه سپس به ظرفیت گردشگری و میراث فرهنگی کرمانشاه اشاره کرد که امسال باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و گفت: توجه به بخش میراث فرهنگی و گردشگری به معنای غفلت از سایر توانمندی‌های استان  نیست، اما یکی از ترجمه‌های شعار سال و حوزه‌ای که می‌تواند به ایجاد اشتغال در استان کمک کند، همین گردشگری است.

صحرایی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت‌های گردشگری باید همراه با مراقبت‌های لازم باشد تا در این بخش دچار حاشیه نشویم، افزود: این دیدگاه واضح و روشن ما است که بخش گردشگری باید پاکیزه و از آسیب ها و آفت‌ها دور بماند.

استاندار کرمانشاه گفت: هر گونه تجمع و گردهمایی عمومی باید بر اساس ضوابط قانونی باشد و کسانی که می‌خواهند مردم را به گردهمایی دعوت کنند، باید شناسنامه دار بوده و مسئولیت حفظ امنیت، اعتقادات و عواطف دینی، نظم اجتماعی و ... را نیز بپذیرند.

صحرایی با اشاره به برخی تجمعاتی که طی چند وقت اخیر برپا شده و برخی گروه‌ها ترغیب کننده آن بودند، اظهار کرد: برخی از این گروه‌ها همان‌هایی بودند که هزاران نفر از مردم شیعه، سنی، اهل حق و ... را ترور کردند. زمانی همدست صدام شدند و اکنون نیز قصد دارند با شیطنت و تزویر شادی مردم را خراب کنند و بین صفوف متحد مردم بایستند.

وی ورود هرگونه شائبه و ایجاد تصویر ناصحیح از بخش گردشگری استان را سمی مهلک دانست که نگرانی‌هایی را ایجاد می‌کند و گفت: شادی و نشاط در کمال امنیت حق قانونی مردم است، اما اعتقادات اسلامی، حفظ حیا و عفت زنان کرد برای ما خط قرمز است.

صحرایی اظهار کرد: موضع ما در برابر گردشگری پاکیزه و سالم شفاف و روشن است، کما اینکه در سال‌های گذشته جشنواره‌هایی مانند اسب کرد، انار و ... را برگزار کردیم و این رویه ادامه خواهد داشت./فارس و ایسنا

 



اوقات شرعی
آب و هوا